Hypotheek krijgen in Amsterdam

Advies op maat voor jouw hypotheek in Amsterdam

Dus jij zoekt een woning in Amsterdam en hebt een hypotheek nodig, maar je weet niet precies hoe je te werk moet gaan? Zoek niet verder. Hypotheek4Starters bied je op maat gemaakt advies. Het advies dat wij je bieden is persoonlijk- en onafhankelijk. Wij hebben bijna alle hypotheekverstrekkers in onze portefeuille. Zo kunnen wij je altijd de deal bezorgen die het beste bij jou past.

Hypotheek4Starters’ sublieme service

Wist je dat we onderdeel zijn van Kamer Financial Planning? Dit betekent dat we ook klanten kunnen helpen die op zoek zijn naar hun volgende koopwoning. Zo kunnen we de starters van nu ook in de toekomst blijven helpen. Hypotheek4Starters is altijd goed bereikbaar. We hebben ook ruime openingstijden, waardoor het niet nodig is om voor een gesprek vrij te nemen van werk. Daarnaast kunnen we je ook in contact brengen met andere personen die bij het koopproces betrokken zijn, zoals een aankoopmakelaar, een notaris, een taxateur, een belasting- en een verzekeringsadviseur.

Bereid je goed voor!

Om een hypotheek in Amsterdam te verkrijgen zal je snel moeten handelen. Je maakt meer kans als je sneller een hypotheek kunt verkrijgen. Bij ons is het mogelijk om de hypotheek binnen 3 weken te regelen. Dit komt omdat we na onze kennismaking, alle documenten opvragen welke nodig zijn om een hypotheek te verkrijgen. Door deze financiële check, weet jij zeker wat de mogelijkheden zijn en welke lasten daarbij komen kijken. Zo sta jij sterker in de onderhandelingen.

 

Startershypotheek?
Hier moet je op letten:

  • Het is de eerste keer dat je in Nederland een woning koopt
  • Je gaat zelf in de woning wonen
  • Voor renteaftrek wordt de hypotheek in 30 jaar minimaal annuïtair of lineair afgelost
  • Om voor Nationale Hypotheekgarantie (NHG) in aanmerking te komen mag de woning-plus eventuele verbouwingskosten maximaal € 325.000 zijn. Met energiebesparende voorzieningen mag dat zelfs maximaal € 344.500,- zijn.

Welke woonlasten komen kijken bij het kopen van een woning?

Naast het hypotheekbedrag dat je maandelijks aan de hypotheekverstrekker zal betalen is het goed om te weten welke andere vaste woonlasten op je af komen. Bij het NIBUD, het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting, kan je een persoonlijke budgetberekening maken. Zo weet jij zeker dat de woonlasten betaalbaar blijven.

Het vinden van de woning dat bij je past

Iedereen heeft andere wensen. Woon je alleen, of samen? Heb je een gezin, of zijn er kinderen op komst? Wil je wat groter wonen, of juist wat kleiner? Wil je dichter bij je werk gaan wonen, of juist wat meer afgelegen? Dit zijn belangrijke vragen die jij als koper stelt en jouw wensen bepalen. Wat jouw wensen ook zijn, Hypotheek4Starters staat je bij om jou inzicht te geven in jouw mogelijkheden. Kan jij jouw gewenste woning kopen en heb je hulp nodig om deze aan te kopen? Dan stellen wij je graag voor aan een aankoopmakelaar.

Advies door vakmensen met expertise

Hypotheek4Starters heeft tot doel jou te ontzorgen. Wij willen dat onze klanten zich op de leuke dingen kunnen richten die horen bij het kopen van een woning. Bij ons heb je altijd een vaste adviseur die jou adviseert en begeleid. Dat is wel zo makkelijk! Je kunt ons bereiken via telefoon, WhatsApp of door je contactgegevens op de website achter te laten. Zo wordt het kopen van een woning in Amsterdam erg relaxed!