Hoe vind ik een hypotheek in Blaricum?

Op maat gemaakt advies voor een hypotheek in Blaricum

Kies je voor Hypotheek4Starters, dan ontvang je niet alleen persoonlijk, maar ook onafhankelijk advies voor jouw hypotheek in Blaricum. Wij gaan graag met jou in gesprek om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Wij adviseren voor vrijwel alle hypotheekverstrekkers in Nederland. Omdat wij weten wat jou beweegt en wat jij belangrijk vindt, kunnen we altijd de deal maken die het beste bij jou past.

De beste service krijg je bij Hypotheek4Starters

Je wil een hypotheek in Blaricum verkrijgen, maar je bent geen starter? Geen paniek, want ook voor mensen die al eens eerder een woning hebben gekocht staan we paraat. De organisatie is onderdeel van Kamer Financial Planning. Dit houdt in dat we iedere hypotheekvraag kunnen beantwoorden. Daarnaast kunnen we je ook in contact brengen met andere personen die bij het koopproces betrokken zijn, zoals een aankoopmakelaar, een notaris, een taxateur, een belasting- en een verzekeringsadviseur.

Goed oriënteren is van groot belang

Met een hypotheek wordt ook wel een hypothecaire lening bedoeld: een lening waarbij de woning het onderpand is. Samen met jou zoeken we naar de mogelijkheden om een hypotheek in Blaricum (ook wel hypothecair krediet genoemd) te verkrijgen. Op basis van de documenten die Hypoteek4Starters van jou ontvangt, kan een berekening worden gemaakt om jouw mogelijkheden inzichtelijk te maken. Zo voorkomen we teleurstellingen en weet jij precies waar je aan toe bent. Omdat jij al een financiële check hebt gedaan, kan jij vol vertrouwen een bod plaatsen. Goed voorbereiden en oriënteren is dus van groot belang.

Startershypotheek?
Hier moet je op letten:

  • Het is de eerste keer dat je in Nederland een woning koopt
  • Je gaat zelf in de woning wonen
  • Voor renteaftrek wordt de hypotheek in 30 jaar minimaal annuïtair of lineair afgelost
  • Om voor Nationale Hypotheekgarantie (NHG) in aanmerking te komen mag de woning-plus eventuele verbouwingskosten maximaal € 325.000 zijn. Met energiebesparende voorzieningen mag dat zelfs maximaal € 344.500,- zijn.

Aanvullende lasten bij het kopen van een woning

Het kopen van een woning brengt verschillende aanvullende lasten met zich mee. Als je hier een goed beeld van wil krijgen, kan je bij het NIBUD (de Stichting Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting) een persoonlijk budgetadvies invullen. Zo weet je precies of de maandlasten ook bij jou past.

Hoe vind je jouw droomhuis?

Een droomhuis is voor iedereen verschillend: de één wil een grote tuin, de ander vindt de straat waarin hij woont en de bereikbaarheid van faciliteiten heel belangrijk. Of je nu houdt van nieuwbouw of van pittoreske geveltjes: bij Hypotheek4Starters kunnen wij je helpen de financiering van jouw droomhuis te regelen. Heb je hulp nodig om jouw droomwoning te vinden? Wij kunnen je in contact brengen met een aankoopmakelaar.

Krijg advies van onze experts

Contact opnemen met Hypotheek4Starters is heel eenvoudig: je kunt je gegevens op de website achterlaten, maar bellen of WhatsAppen is ook mogelijk. Jij bepaalt! Jij krijgt advies zoals je dat zelf prettig vindt: face to face of via video. Je krijgt een vaste adviseur toegewezen die jouw mogelijkheden inzichtelijk maakt en die je bijstaat in het gehele koopproces. De adviseur is altijd goed bereikbaar via diverse kanalen. Het is ons doel bij Hypotheek4Starters om jou zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, zodat jij je vooral met leuke dingen bezig kunt houden. Zo wordt het kopen van een woning vooral erg leuk!