Het krijgen van een hypotheek in Eemnes

Advies op maat voor de hypotheek in Eemnes

Wie voor Hypotheek4Starters kiest, ontvangt een persoonlijk, als ook een onafhankelijk advies voor een hypotheek in Eemnes. Hypotheek4Starters geeft advies voor vrijwel alle hypotheekverstrekkers in Nederland. Zo weet je precies waar je aan toe bent en welke hypotheekverstrekker het beste bij jou past!

Hypotheek4Starters levert voortreffelijke service

Waarom? Wij staan ook buiten kantoortijden voor je klaar en zorgen ervoor dat we je snel te woord kunnen staan. Hypotheek4Starters is onderdeel van Kamer Financial Planning. Dit houdt in dat we iedereen met hypotheekvragen uitgebreid te woord kunnen staan. Je wil een woning in Eemnes kopen, maar je bent geen starter? Geen probleem, ook dan staat Hypotheek4Starters voor je klaar. Daarnaast kunnen we je ook in contact brengen met andere personen die bij het koopproces betrokken zijn, zoals een aankoopmakelaar, een notaris, een taxateur, een belasting- en een verzekeringsadviseur.

Heb jij een goed beeld van jouw mogelijkheden?

Wat is een hypotheek nu eigenlijk? Simpel gezegd is het een lening waar de woning het onderpand is. Het is verstandig om goed te oriënteren voordat je een woning in Eemnes koopt. Wij helpen jou daar graag bij. Zodra je ons de benodigde documenten hebt opgestuurd, kunnen we een eerste berekening maken. Na dit gesprek weet jij precies wat jouw mogelijkheden zijn en welke hypotheeklasten daarbij komen kijken. Oriënteren en voorbereiden is van essentieel belang, zodat jij er zeker van bent dat je een betaalbare hypotheek in Eemnes kunt verkrijgen. Een financiële check van tevoren versterkt ook jouw positie tijdens het onderhandelen.

Startershypotheek?
Hier moet je op letten:

  • Het is de eerste keer dat je in Nederland een woning koopt
  • Je gaat zelf in de woning wonen
  • Voor renteaftrek wordt de hypotheek in 30 jaar minimaal annuïtair of lineair afgelost
  • Om voor Nationale Hypotheekgarantie (NHG) in aanmerking te komen mag de woning-plus eventuele verbouwingskosten maximaal € 325.000 zijn. Met energiebesparende voorzieningen mag dat zelfs maximaal € 344.500,- zijn.

Woningen en aanvullende lasten

Het is goed te weten welke woonlasten erbij komen wanneer jij een woning koopt. Wil je hier een goed beeld van krijgen? Vul dan een persoonlijk budgetadvies in bij het NIBUD. Zo ben je goed voorbereid.

Het vinden van het huis van je dromen

Iedereen zijn droomhuis ziet er anders uit. De één is op zoek naar een grote voor- en achtertuin, de ander vindt de sfeer van de wijk of de nabijheid van een supermarkt heel belangrijk. Of je nu houdt van nieuwbouw of pittoreske geveltjes: bij Hypotheek4Starters helpen we je financieel op weg. Zo weet jij zeker of jij jouw droomhuis kunt kopen. Heb je daarna hulp nodig om de woning daadwerkelijk te kopen? Wij kunnen je in contact brengen met een aankoopmakelaar.

Ontvang het advies van onze experts

Je kunt heel eenvoudig contact opnemen met Hypotheek4Starters. Zo kan je je gegevens op de website achterlaten, maar je kunt ook WhatsAppen of bellen: wat jij prettig vindt. Advies krijg je via video of face to face. Al onze klanten krijgen een vaste adviseur toegewezen die je bijstaat in het gehele proces. Van de mogelijkheden schetsen tot het controleren van de hypotheekakte. Het is ons doel bij Hypotheek4Starters om jou zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, zodat jij je vooral met leuke dingen bezig kunt houden. Zo wordt het kopen van een woning vooral erg leuk!