Een huis in Huizen: op zoek naar en Hypotheek in Huizen

Advies op maat voor een hypotheek in Huizen

Wie een woning in Huizen zoekt, kan het beste bij Hypotheek4Starters terecht. Waarom? Wij geven je persoonlijk én onafhankelijk advies. Wij adviseren voor bijna alle hypotheekverstrekkers in Nederland. Wij geven je inzicht in de mogelijkheden en geven je advies over welke hypotheekverstrekker het beste bij je past. Zo is jouw hypotheek in Huizen een advies op maat.

Hypotheek4Starters levert goede service

Ook als je geen starter bent, kan je bij Hypotheek4Starters terecht. Onze naam doet misschien het tegendeel vermoeden, maar wij staan ook klaar met advies en ondersteuning voor (toekomstige) kopers die geen starters zijn. Onze organisatie is onderdeel van Kamer van Financial Planning. Het is ons doel iedereen hypotheekadvies te kunnen geven. Daarnaast kunnen we je ook in contact brengen met andere personen die bij het koopproces betrokken zijn, zoals een aankoopmakelaar, een notaris, een taxateur, een belasting- en een verzekeringsadviseur.

Bereid je goed voor

Wat is een hypotheek nu eigenlijk? Simpel gezegd is het een lening waar het onroerend goed (de woning) het onderpand is. Het is verstandig om goed te oriënteren voordat je een woning koopt in Huizen. Wij helpen jou daar graag bij. Zodra je ons de benodigde documenten hebt opgestuurd, kunnen we een eerste berekening maken. Na dit gesprek weet jij precies wat jouw mogelijkheden zijn en welke hypotheeklasten daarbij komen kijken. Oriënteren en voorbereiden is van essentieel belang, zodat jij er zeker van bent dat je een betaalbare hypotheek in Huizen kunt verkrijgen. Een financiële check van tevoren versterkt ook jouw positie tijdens het onderhandelen.

Startershypotheek?
Hier moet je op letten:

  • Het is de eerste keer dat je in Nederland een woning koopt
  • Je gaat zelf in de woning wonen
  • Voor renteaftrek wordt de hypotheek in 30 jaar minimaal annuïtair of lineair afgelost
  • Om voor Nationale Hypotheekgarantie (NHG) in aanmerking te komen mag de woning-plus eventuele verbouwingskosten maximaal € 325.000 zijn. Met energiebesparende voorzieningen mag dat zelfs maximaal € 344.500,- zijn.

NIBUD Budgetadvies: inzicht in aanvullende woonlasten

Bij het kopen van een woning komt meer kijken dan alleen de hypotheek aflossen. Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (NIBUD) kan je inzicht geven in deze aanvullende woonlasten. Door een persoonlijke budgetberekening te maken weet jij of de hypotheek goed bij je past.

Je perfecte woning vinden

Het vinden van de perfecte woning is niet altijd eenvoudig. Er zijn talloze verschillende woningen op de markt en net zoals op ieder potje een dekseltje past, hoort bij ieder mens een huis. Wij kunnen voor jou de financiële mogelijkheden inzichtelijk maken. Zo weet je direct of jij jouw favoriete woning kunt kopen. Heb je vervolgens hulp nodig om de juiste woning te vinden? Dan stellen wij je graag voor aan een aankoopmakelaar.

Advies en hulp door onze experts

Wil je graag contact met ons opnemen? Laat dat je gegevens achter op de website, zodat wij je kunnen bellen. Neem je liever zelf het initiatief? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een WhatsApp. Hypotheek4Starters biedt jou een vaste adviseur waarmee je het gehele traject doorloopt. Van oriënteren tot de sleuteloverdracht. De adviseur helpt je om weloverwogen keuzes te maken.
Een gesprek kan op locatie of via de video. Het kopen van een woning is altijd spannend, maar onze adviseur zorgt ervoor dat het niet stressvol wordt. Dit maakt het kopen van een woning leuk!