Hypotheek vinden in Loosdrecht

Een hypotheek in Loosdrecht: op maat gemaakt advies

Het vinden van een woning in Loosdrecht kan uitdagend zijn. Hypotheek4Starters staat voor je klaar met deskundig, persoonlijk- en onafhankelijk advies. Iedere klant is uniek daardoor geven we altijd advies op maat. Waarom wij uitblinken? Wij zijn altijd goed bereikbaar en bij ons hoef je geen weken te wachten om op afspraak te komen. Je komt gelijk in contact met jouw adviseur. Wel zo makkelijk, één aanspreekpunt. Hypotheek4Starters adviseert voor bijna alle geldverstrekkers in Nederland. Wij weten bij welke hypotheekverstrekker je het beste past.

Een service dat uitblinkt

Wist je dat je bij Hypotheek4Starters ook terecht kunt als je geen starter op de woningmarkt bent? Jazeker! Onze naam doet anders vermoeden, maar als onderdeel van Kamer Financial Planning, kunnen we je ook helpen als je op zoekt bent naar jouw volgende woning. Je kunt met alle hypotheekvragen bij ons terecht. Daarnaast kunnen we je ook in contact brengen met andere personen die bij het koopproces betrokken zijn, zoals een aankoopmakelaar, een notaris, een taxateur, een belasting- en een verzekeringsadviseur.

Jij wil toch ook goed op weg worden geholpen?

Na een eerste kennismaking, vragen we de benodigde gegevens op om voor jou een berekening op maat te maken. Je weet na dit gesprek precies wat jouw mogelijkheden zijn en welke maandlasten dat met zich meebrengt. Zo wordt het verkrijgen van een hypotheek in Loosdrecht een stuk makkelijker. Deze benadering heeft ook als voordeel dat je zeker en sterker de onderhandelingen in kan gaan, omdat jij al een financiële check hebt gedaan.

Startershypotheek?
Hier moet je op letten:

  • Het is de eerste keer dat je in Nederland een woning koopt
  • Je gaat zelf in de woning wonen
  • Voor renteaftrek wordt de hypotheek in 30 jaar minimaal annuïtair of lineair afgelost
  • Om voor Nationale Hypotheekgarantie (NHG) in aanmerking te komen mag de woning-plus eventuele verbouwingskosten maximaal € 325.000 zijn. Met energiebesparende voorzieningen mag dat zelfs maximaal € 344.500,- zijn.

Bereken je aanvullende lasten

Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (NIBUD) helpt je om jouw vaste woonlasten inzichtelijk te maken. Wij raden je aan om een persoonlijke budgetberekening te maken bij het NIBID.

Welke woning past het best bij jou?

Wie ben je? Wat vindt je mooi? Aan welke eisen moet een huis aan voldoen? Hoeveel slaapkamers moet een huis hebben? Wat vindt je belangrijk aan je woonomgeving en wat minder? Dit zijn belangrijke vragen die je jezelf als koper stelt. Wij kunnen voor jou de financiële mogelijkheden inzichtelijk maken. Zo weet je direct of jij jouw favoriete woning kunt kopen. Heb je vervolgens hulp nodig om de juiste woning te vinden? Dan stellen wij je graag voor aan een aankoopmakelaar.

Advies en hulp door onze experts

Als klant van Hypotheek4Starters krijg je een vaste adviseur toegewezen. De adviseur is altijd op verschillende kanalen goed bereikbaar. Jouw adviseur helpt jou de stappen van het koopproces te doorlopen. Hypotheek4Starters heeft als doel om klanten te ontzorgen. Onze klanten moeten zich voornamelijk bezighouden met de leuke dingen die bij het kopen van een woning komen kijken. Zo wordt het kopen van een woning gewoon erg leuk!