Het krijgen van een hypotheek in Muiden

Hypotheek in Muiden: op maat gemaakt advies

Zoek je een woning in Muiden? Dan heb je vast ook een hypotheek nodig. Kies dan voor Hypotheek4Starters.
Bij Hypotheek4Starters bieden we (toekomstige) kopers onafhankelijk en persoonlijk advies. We kunnen je adviseren over vrijwel alle hypotheekverstrekkers die in Nederland actief zijn. Zo krijg jij altijd het best passende advies.

De unieke service van Hypotheek4Starters

Stel: je bent geen starter, maar je wil wel van onze diensten gebruik maken om een hypotheek in Muiden te verkrijgen. Ook dan kan je bij ons terecht. Hoewel onze naam het tegendeel doet vermoeden, biedt Hypotheek4Starters voor iedereen met hypotheekvragen advies. Hypotheek4Starters is namelijk onderdeel van Kamer Financial Planning. Ons doel is om iedereen met hypotheekvragen te kunnen helpen. Daarnaast kunnen we je ook in contact brengen met andere personen die bij het koopproces betrokken zijn, zoals een aankoopmakelaar, een notaris, een taxateur, een belasting- en een verzekeringsadviseur.

Goed oriënteren is van belang!

Om een woning in Muiden te kopen is het verstandig om eerst te oriënteren. Na een telefonische kennismaking, vragen we alle documenten op welke belangrijk zijn om een hypotheek te kunnen aanvragen. Zo weet jij zeker dat jij jouw woning in Muiden kunt kopen. Een goede voorbereiding is echt het halve werk. Het geeft jou ook zekerheid in de onderhandelingen en daarmee wordt jouw succes vergroot.

 

Startershypotheek?
Hier moet je op letten:

  • Het is de eerste keer dat je in Nederland een woning koopt
  • Je gaat zelf in de woning wonen
  • Voor renteaftrek wordt de hypotheek in 30 jaar minimaal annuïtair of lineair afgelost
  • Om voor Nationale Hypotheekgarantie (NHG) in aanmerking te komen mag de woning-plus eventuele verbouwingskosten maximaal € 325.000 zijn. Met energiebesparende voorzieningen mag dat zelfs maximaal € 344.500,- zijn.

Budgetadvies van het NIBUD

Aanvullende woonlasten is een belangrijk aspect wanneer jij een woning gaat kopen. Gelukkig zijn er hulpmiddelen om de aanvullende lasten goed zichtbaar te maken. Het NIBUD bied je een persoonlijk budgetadvies aan om je hierop goed voor te bereiden.

Het vinden van jouw ideale woning

Wat de ideale woning is, is voor iedereen verschillend. Het ligt er maar net aan of je alleen woont, of samen. Misschien heb je een groot gezin. Zoek je een tuin, of is een balkon meer dan genoeg? Zoek je een vrijstaand huis, of ben je op zoek naar een rijtjeshuis? Hypotheek4Starters helpt je om inzichtelijk te maken wat jouw mogelijkheden zijn. Daarnaast kunnen wij je in contact brengen met een aankoopmakelaar, die samen met jou op zoek gaat naar jouw droomwoning in Muiden.

Alle expertise die je nodig hebt

Contact opnemen met Hypotheek4Starters is niet moeilijk. We zijn telefonisch bereikbaar maar ook via WhatsApp. Je kunt natuurlijk ook je gegevens op de website achterlaten. Wij willen voor jou zo makkelijk mogelijk bereikbaar zijn. Advies ontvang je van ons via video, of face to face. Wat jij het prettigst vindt.
Je hebt altijd een vaste adviseur, die jou helpt met het maken van weloverwogen beslissingen. Het is ons doel jou te adviseren en jouw zorgen uit handen te nemen, zodat jij je kan focussen op de leuke dingen!