Hoe krijg ik een hypotheek in Naarden?

Passend advies voor een hypotheek in Naarden

Wie een woning in Naarden zoekt, kan het beste bij Hypotheek4Starters terecht. Waarom? Wij geven je persoonlijk én onafhankelijk advies. Wij adviseren voor bijna alle hypotheekverstrekkers in Nederland. Wij geven je inzicht in de mogelijkheden en geven je advies over welke hypotheekverstrekker het beste bij jou past. Zo is jouw hypotheek in Naarden een advies op maat.

Hypotheek4Starters is er voor iedereen

Ook als je geen starter bent, kan je bij Hypotheek4Starters terecht. Onze naam doet misschien het tegendeel vermoeden, maar wij staan ook klaar met advies en ondersteuning voor (toekomstige) kopers die geen starters zijn. Onze organisatie is onderdeel van Kamer van Financial Planning. Daarnaast kunnen we je ook in contact brengen met andere personen die bij het koopproces betrokken zijn, zoals een aankoopmakelaar, een notaris, een taxateur, een belasting- en een verzekeringsadviseur.

Goed oriënteren is erg belangrijk

Als je een woning in Naarden wil kopen is goed oriënteren erg belangrijk. Na een kennismakingsgesprek vragen we alle relevante documenten op om jouw mogelijkheden te berekenen. Dit zorgt ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt en jouw succes verhoogt om een hypotheek in Naarden te verkrijgen.

Startershypotheek?
Hier moet je op letten:

  • Het is de eerste keer dat je in Nederland een woning koopt
  • Je gaat zelf in de woning wonen
  • Voor renteaftrek wordt de hypotheek in 30 jaar minimaal annuïtair of lineair afgelost
  • Om voor Nationale Hypotheekgarantie (NHG) in aanmerking te komen mag de woning-plus eventuele verbouwingskosten maximaal € 325.000 zijn. Met energiebesparende voorzieningen mag dat zelfs maximaal € 344.500,- zijn.

Het NIBUD budgetadvies

Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (NIBUD) bied je de kans om inzicht te krijgen in jouw aanvullende lasten wanneer je een woning koopt. Doe online een persoonlijke budgetberekening om daar goed inzicht in te krijgen.

Jouw ideale woning financieren

Heb je al een goed beeld van hoe jouw ideale woning eruit zal zien? Zoek jij een rijtjeshuis, twee onder één kap of een vrijstaande woning? Laat ons je helpen deze woning goed te financieren. Samen met jouw adviseur kijk je naar jouw mogelijkheden. Jouw adviseur begeleid je door het gehele traject, van oriënteren naar het controleren van de nota van afrekening bij de notaris. We hebben niet alleen aandacht voor het financieren van jouw droomwoning, maar ook om je in jouw droomwoning te laten wonen wanneer het wat minder gaat.

Onze experts bieden je graag advies

Wil je in contact komen met Hypotheek4Starters? Dat gaat heel eenvoudig: je kunt je gegevens doorgeven via de website. Als je ons liever belt of via WhatsApp een bericht stuurt, is dat ook prima. Jij bepaalt! We nodigen je graag uit voor een gesprek, maar als je liever gebruik maakt advies via video, is dat ook geen enkel probleem. Bij ons krijgen alle klanten een vaste adviseur. De adviseur zal de mogelijkheden in kaart brengen en je meenemen in het gehele koopproces. Ons doel is om jou zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, zodat jij je vooral met leuke dingen bezig kunt houden. Zo wordt het kopen van een woning vooral erg leuk!