Hypotheek krijgen in Weesp

Een hypotheek in Weesp: op maat gemaakt advies

Wij, bij Hypotheek4Starters, helpen iedereen die een hypotheek in Weesp nodig heeft. We bieden namelijk advies dat volledig onafhankelijk- en persoonlijk is. Iedere individu is uniek. Daarom zijn alle hypotheken op maat gemaakt. Wij adviseren voor bijna alle hypotheekverstrekkers in Nederland. Zo kunnen wij de deal voor je sluiten dat het beste bij jou past.

Een uitstekende service

Hypotheek4Starters is onderdeel van Kamer Financial Planning. Dit betekent dat wij je in de toekomst ook kunnen blijven helpen met een hypotheek. Ook wanneer je nu geen starter meer bent kunnen wij je ook helpen met een hypotheek voor een woning in Weesp. Hypotheek4Starters staat je graag te woord en biedt de ondersteuning waar jij om vraagt. Daarnaast kunnen we je ook in contact brengen met andere personen die bij het koopproces betrokken zijn, zoals een aankoopmakelaar, een notaris, een taxateur, een belasting- en een verzekeringsadviseur.

Heb jij goed inzicht in de mogelijkheden?

Om in aanmerking te komen voor een hypotheek voor een woning in Weesp zal er een berekening worden gemaakt om te bepalen wat de mogelijkheden zijn. Om die berekening te kunnen maken, vragen wij je verschillende documenten aan te leveren. Het voordeel van deze benadering is dat je precies weet welke mogelijkheden je hebt. Daardoor word je niet verrast. Dit geeft je ook vertrouwen om op woningen in Weesp te kunnen bieden. Doordat je al een financiële check hebt gedaan, vergroot dit ook de kansen in het verkrijgen van een woning!

Startershypotheek?
Hier moet je op letten:

  • Het is de eerste keer dat je in Nederland een woning koopt
  • Je gaat zelf in de woning wonen
  • Voor renteaftrek wordt de hypotheek in 30 jaar minimaal annuïtair of lineair afgelost
  • Om voor Nationale Hypotheekgarantie (NHG) in aanmerking te komen mag de woning-plus eventuele verbouwingskosten maximaal € 325.000 zijn. Met energiebesparende voorzieningen mag dat zelfs maximaal € 344.500,- zijn.

De aanvullende woonlasten

Wie een koopwoning koopt, krijgt met aanvullende vaste woonlasten te maken. Om hier goed op voorbereid te zijn, raden we je aan om een persoonlijk budgetadvies van het NIBUD te maken.

De woning die bij jou past

Iedereen zoekt een andere woning. Geen mens is hetzelfde. Het kopen van een huis is wel iets anders dan het kopen van een nieuw paar sokken. Het is één van de belangrijkste beslissingen in jouw leven. Dit maakt het kopen van een woning spannend, maar ook ontzettend leuk. Hypotheek4Starters helpt jou inzicht te geven in jouw mogelijkheden. Ga je alleen wonen? Of juist samen? Zijn er kinderen op komst? Of heb je al een groot gezin te onderhouden? Wij zijn er voor je om hierin mee te denken. Heb je inzicht in jouw mogelijkheden en wil je hulp bij het kopen van een woning? Wij kunnen je in contact brengen met een aankoopmakelaar.

 

Hulp en advies van experts

Klanten van Hypotheek4Starters krijgen een vaste adviseur toegewezen die hen helpt door het gehele proces.
Je kunt bij je vaste adviseur terecht voor advies en vragen. Het is ons doel om jou te ontlasten, zodat jij je kan richten op de leuke dingen die komen kijken bij het kopen van een woning. Indien je ons wil bereiken, kan dat via telefoon (voor bellen) of WhatsApp. Je kunt ook jouw contactgegevens achterlaten op de website. Jij bepaalt hoe je advies krijgt. Face to face of via een videoverbinding.