Jouw eerste woning

De startershypotheek van Naarden: hulp bij het afsluiten

Het kopen van een huis is misschien wel de belangrijkste financiële keuze die je in jouw leven maakt. Als je huiseigenaar wil worden, overweeg je waarschijnlijk een hypotheek om je te helpen de aankoop te financieren. Hypotheek4Starters helpt je daarbij. Wij leggen uit welke kosten je maakt, welke oplossingen er zijn en welke hypotheekverstrekkers het beste bij je past. Zo maak je een vliegende start met een startershypotheek in Naarden.

Denk in lange termijnEN

Denk na over jouw behoeften op de korte en op lange termijn. Als je van plan bent om een gezin te stichten of uit te breiden, kan het zinvol zijn om een huis te kopen met extra groeiruimte. Bekijk potentiële buurten grondig. Kies er een met voorzieningen die voor jou belangrijk zijn of in de toekomst belangrijk kunnen worden, zoals een school. Over de toekomst nadenken is belangrijk wanneer je op zoek gaat naar een woning, maar ook wanneer je jouw financiële situatie in kaart brengt. Wil je op korte termijn kinderen? Ga je dan minder werken? Wat doet dit met jouw inkomen en netto besteedbaar inkomen? Heb je opvang nodig en hoeveel gaat dat kosten. Allemaal belangrijke aspecten om over na te denken voordat je een woning koopt. Dit zorgt ervoor dat je op korte termijn maar ook op lange termijn fijn woont in jouw startershypotheek in Naarden.

Startershypotheek?
Hier moet je op letten:

  • Het is de eerste keer dat je in Nederland een woning koopt
  • Je gaat zelf in de woning wonen
  • Voor renteaftrek wordt de hypotheek in 30 jaar minimaal annuïtair of lineair afgelost
  • Om voor Nationale Hypotheekgarantie (NHG) in aanmerking te komen mag de woning-plus eventuele verbouwingskosten maximaal € 325.000 zijn. Met energiebesparende voorzieningen mag dat zelfs maximaal € 344.500,- zijn.

Hulp bij het afsluiten van een starterslening

Hypotheek4Starters is het adres om advies en hulp te vinden als je graag een startershypotheek wil afsluiten. Wij zorgen voor een passende hypotheek. Daarnaast kunnen wij je in contact brengen met een betrouwbare taxateur, notaris, belastingadviseur en meer. De hulp van Hypotheek4Starters zorgt ervoor dat je met een gerust hart jouw eerste woning kan aanschaffen. Dit omdat wij ook advies geven over de risico’s van het leven (overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid). Naast het adviseren, kunnen we ook de producten voor je afsluiten. Deze kosten zijn in het adviestarief inbegrepen. Zo wordt en blijft jouw startershypotheek in Naarden een feestje!